AAU logo

Startup Programmet

AAU-startup programmet er for dig der har en idé som måske kan udvikles til en ny forretning. Du er måske usikker på at din idé er god nok. AAUs Startup program hjælper dig med at finde ud af hvis din ide er god, hvordan forretningen kan bygges op og hvilke trin det kræver at komme igang.

 

Hvad gør du med din idé?  

Vi mener du bør arbejde med den, sammen med folk der kan assistere dig. SEA har et dedikeret forretningsudviklere med relevante baggrunde, og vi står klar til hjælpe dig med at tage din idé fra udviklingsfasen til forretningsfasen. Vi kan hjælpe dig ved AAU Aalborg, Copenhagen og Esbjerg.

 

hvad skal du så gøre? 

For at kunne deltage, skal du tilmelde dig. Vi har forskellige niveauer (faser) af forretningsudvikling til at hjælpe dig med at realisere din ide. Så tilmeld dig programmet, så gør vi hvad vi kan for gøre dine ideer til virkelighed.

Der er forskellige tilbud der vil blive tilgængelige for dig når du er under vores vinger, og du vil få mange flere informationer når du har tilmeldt dig.

Hvis du har spørgsmål så kontakt gerne AAU SEA på startup@aau.dk, så hjælper vi dig med næste skridt på vejen.

OBS! Vi opfodrer dig ti at sende en tilmelding, uanset om du synes at din ide er god eller dårlig. 


 

Join a team

Vil du i stedet gerne blive en del af en startup på Aalborg Universitet, så kan du melde dig på vores Join-a-team liste. Når du er på denne liste bliver du inviteret til relevante arrangementer, samt aktivt matchet med startups, der mangler en på holdet med netop dine kompetencer og profil.

Klik her for at join-a-team!

Hvad vi kan tilbyde

AAU Inkubator

Start-Up Programmet giver dig adgang til AAU Inkubatoren hvor du kan finde fly-in/fly-out kontorene, køkken, samt et uundværeligt netwærk af andre startups. 

Se mere om AAU Inkubator her. 

 

Forretningsudviklere

Når du er del af AAUs startup program vil du blive tildelt en forretningsudvikler som vil ghjælpe dig gennem startup processen. Vores forretningsudviklere er et erfarent team af entreprenører som står til rådighed i AAU Inkubatoren.
Mød vores forretningsudviklere her. 

 

Networking

Det største aktiv for enhver startup er networking. Gode netværker giver adgang til viden som eller kan være svar at få adgang til for nye entreprenanter. I Inkubatoren er networking en naturlig del af pakken. Gennem vores sociale og uddannende events rækker netwærket langt i erhvervslivet.

 

Mentorerne

Gennem en god mentor kan du booste din startup og din viden. for at få en mentor skal du kontakte en af SEAs forretningsudviklere. Denne service blev lanceret i Your og vores mentor team består af professionelle individer med unikke kompentancer.
Mød mentorene her!

 

Venture CUP

Deltagere i Startup progerammet opfordres til at deltage i Venture Cup, og forretningsudviklerne hjælper med at forbedre dine chancer for at vinde konkurrencen.
Læs mere om Venture Cup her!