BOOST DINE KARRIERMULIGHEDER MED ENTREPRENØRSKAB 

Hos SEA hjælper vi både studerende med business idéer for at give dem det bedst mulige udgangspunkt til at gøre idéerne til virkelighed, men vi tilbyder også fede entreprenørskabs- og karriereaktiviteter til alle studerende. Særligt har vi fokus på at parre studerende, som ønsker at bruge sine kompetencer i en virkelighedsnær kontekst med vores mange startups. Dette kan både være i form af et samarbejde om projektskrivning, en praktikperiode eller som teammedlem i en startup. 

 

Du kan få mulighed for at udfordre dig selv, afprøve dine kompetencer, samle relevante erhvervserfaringer, få indsigt i iværksætteri, opgradere dit CV og gøre dig selv unik for en potentiel arbejdsgiver. Lyder det interessant og har du lyst til at booste dine karrieremuligheder? Så er disse arrangementer lige noget for dig! 

Portræt: Storm Design Studio

Emma Gundersen, Aske Lynge Stubsgaard, Troels Søgaard Bock studerer Industriel Design på niende semester og er ejerne af Storm Design Studio. Her har de valgt at afvikle deres praktik gennem Startup i Praksis, hvilket giver dem muligheden for at være i praktik i egen virksomhed.

I forbindelse med deres bachelorprojekt udviklede og designede de et ergonomisk redskab til sandblæsnings industrien, hvilket de nu arbejder fuld tid på at videreudvikle og realisere til et egentligt produkt.

”Normalt sidder vi bare på universitet og snakker med vejleder om, om det kan lade sig gøre … Nu tager vi ud til en virksomhed og spørger, om det kan lade sig gøre – Det går fra universitetsbasis til virkelighed!”

Ved forløbet Startup i Praksis får de muligheden for at videreudvikle deres bachelor projekt i et forretningsorienteret perspektiv i en virkelig og erhvervsfaglig kontekst.

Klik her for at læse mere om Emma, Aske og Troels’ rejse fra studerende med et bachelorprojekt til virksomhedsejere med et produkt.

STARTUP DATING

Sammen med UCN afholder SEA to gange årligt Startup Dating, som har fokus på at matche startups og studerende. Her kan et match både være projektsamarbejde, frivilligt arbejde, studiejobs eller som co-founder.


Læs mere om disse arrangementer her.

SCANDINAVIAN GROWTH CREATORS

Har du lyst til at arbejde tværfagligt med studerende fra andre studieretninger om at løse udfordringer for startups? Du får mulighed for at bruge din egen fagfaglighed, arbejde på tværs og gennem dette hjælpe en startup med at vokse. Programmet strækker sig over 2,5 måned og inkluderer 7 workshops. 


Læs mere om Scandinavian Growth Creators her.

STARTUP I PRAKSIS

Dette program fokuserer på at hjælpe studerende, som gerne vil have et praktikforløb i en af AAUs mange spændende startups. Som praktikant i en AAU startup får lov at sidde med startup teamet i Inkubatormiljøet, man får sparring hos vores forretningsudviklere og bliver i det hele taget en del af et pulserende miljø omkring i og omkring AAUs inkubator. Vores forretningsudviklere vil sikre sig at startuppen er klædt på til at modtage praktikanter og lave et godt forløb for dem. Som praktikant i en helt ny startup får man masser af ansvar, og samtidig får man mulighed for at gøre en kæmpestor forskel. 

Læs mere om mulighederne her.