AAU logo

Studerende ved AAU kommer konstant på gode ideer som kan forbedre livet for mange mennesker rundt i verdenen. Men, det er ikke alle som har de nødvendige skills og selvtilliden til at komme i gang med en startup.

SEA hjælper studerende med at komme i gang med deres startup projekter ved at tilbyde entreprenørskabsdannende programmer og kurser. Vi gør det muligt for studerende at gribe deres muligheder, ved at give dem grundstenene i forretningsudvikling og value managenemt i deres valgte industri. 

Inkubator

Inkubatoren er et startup samfund for studenter på AAU. På Fibigerstræde 11, finder du et startup samfund og arbejdsstationer, hvor entreprenørerne har et sted at arbejde på deres startups og hvor vejledning altid er lige rundt om hjørnet. Det er ikke kun et mødested og et sted hvor elever med en entreprenør i maven kan komme, men et fokuspunkt for iværksætteri aktiviteter på AAU.

Lær mere!

Start-up program

AAU Startup programmet har til formål at hjælpe studerende på med at gøre deres ide til en levedygtig forretning.

Programmet er delt op i tre efter hvilket stadie startup ideen er i. Eleven vil blive vejledt i valideringen af koncept, sammensætning af et team, udvikling af produkt og lancering på marked.

Programmet er for elever på alle semestre, uddannelser og mindset.. 

Læs mere om AAU StartUp Programmet her!

Entrepreneurial talent

Entrepreneurial talent holder jævnligt 3 workshops som er for all, der ønsker at vide mere om hvordan iværksætteri kan forbedre deres liv og karriere. Vores workshops er målrettet studerende, Ph.d.er og alumni.

Vores workshops er gratis for alle og kører 2 gange om året.

Læs mere om Entrepreneurial Talent her!

Kurser i Entreprenørskab

AAU tilbyder er bred vifte af iværksætter kurser og programmer. Vi har skrevet et par eksempler på de bredt tilgængelige kurser vi har tæt kontakt til. Disse kurser vil forbedre dine evner som iværksætter  til at arbejde med spændende projekter af dit eget valg.

 - Creative Genius

 - New Venture Creation

 - Entrepreneurial Engineering

Erasmus for young entrepreneurs

Erasmus for Young Entrepreneurs er din chance for at lære alle de evner det kræver for at blive en succesfuld iværksætter.

Gennem udvekslingsprogrammet, vil du have mulighed for arbejde side om side med erfarne iværksættere i et andet land i den Europæiske Union, og derved lære gennem deres erfaringer og styrker dine evner som iværksætter.

Lær mere om Erasmus for Young Entrepreneurs her!

Innomatch

Projekt Innomatch handler om at få AAU studerende til at skabe vækst og innovation i mikro- og nystartede virksomheder.
Projektet centrerer sig om det tværfaglige talentprogram Scandinavian Talent, hvor 30 særligt udvalgte kandidatstuderende deltager pr. semester.I projekt Innomatch arbejder vi generelt for at skabe flere samarbejdsrelationer mellem dig som studerende og mikro- og nystartede virksomheder.

Læs mere om Innomatch her!

SEA ved København

Interesseret i iværksætteri og innovation på AAU København? Kontakt Tomas - top@adm.aau.dk

Støtte til iværksætteri på Aalborg Universitet (SEA) har været hjemmebase for iværksætteri på AAU siden 2003. Nu kommer vi endelig til København.

Læs mere here

 

Naviger SEA