AAU logo

Om SEA

Side 2003 har SEA forenet entreprenørskabs interesserede fra en lang række dicipliner, forenet gennem deres passion for forretningsudvikling og entreprenørskab.

Vores mission er at sammenbringe AAU studerende, researchers og alumni i både solo og team-baseret entreprenørskab gennem uddannelse, træning og ledelse, med det explicitte mål at booste innovation, kreativitet og startupaktiviteter gennem hele AAU.

Hver semester tilbyder vi uddannelsesmuligheder gennem gæsteforelæsninger, workshops og forskellige programmer, sammensat for at udvikle de studerendes startup skills og kompetancer. Ud over konsultering hoster SEA også en bred vifte af netwærks og karriere events. 

Hvad vi kan tilbyde

AAU Inkubator

Start-Up Programmet giver dig adgang til AAU Inkubatoren hvor du kan finde fly-in/fly-out kontorene, køkken, samt et uundværeligt netwærk af andre startups. 

Se mere om AAU Inkubator her. 

 

Forretningsudviklere

Når du er del af AAUs startup program vil du blive tildelt en forretningsudvikler som vil ghjælpe dig gennem startup processen. Vores forretningsudviklere er et erfarent team af entreprenører som står til rådighed i AAU Inkubatoren.
Mød vores forretningsudviklere her. 

 

Networking

Det største aktiv for enhver startup er networking. Gode netværker giver adgang til viden som eller kan være svar at få adgang til for nye entreprenanter. I Inkubatoren er networking en naturlig del af pakken. Gennem vores sociale og uddannende events rækker netwærket langt i erhvervslivet.

 

Mentorerne

Gennem en god mentor kan du booste din startup og din viden. for at få en mentor skal du kontakte en af SEAs forretningsudviklere. Denne service blev lanceret i Your og vores mentor team består af professionelle individer med unikke kompentancer.
Mød mentorene her!

 

Venture CUP

Deltagere i Startup progerammet opfordres til at deltage i Venture Cup, og forretningsudviklerne hjælper med at forbedre dine chancer for at vinde konkurrencen.
Læs mere om Venture Cup her!

Naviger SEA
Mere