AAU logo

Om SEA

Side 2003 har SEA forenet entreprenørskabs interesserede fra en lang række dicipliner, forenet gennem deres passion for forretningsudvikling og entreprenørskab.

Vores mission er at sammenbringe AAU studerende, researchers og alumni i både solo og team-baseret entreprenørskab gennem uddannelse, træning og ledelse, med det explicitte mål at booste innovation, kreativitet og startupaktiviteter gennem hele AAU.

Hver semester tilbyder vi uddannelsesmuligheder gennem gæsteforelæsninger, workshops og forskellige programmer, sammensat for at udvikle de studerendes startup skills og kompetancer. Ud over konsultering hoster SEA også en bred vifte af netwærks og karriere events. 

SEA ved Aalborg Universitet har været hjemmebasen for entreprenørskab siden 2003. Vores mission er at støtte, facilitere og motivere til videns-baseret entreprenørskab med målet at fremme de studerendes startup skills og øge deres potentiale som kommende successfulde entreprenører. SEA spiller en central rolle for AAUs strategi for at bringe mere viden til verdenen omkring os.  SEAs programmer og kurser er tilrettelagt således at der er noget for alle uanset akademisk niveau og entreprenørskabsviden, og vi arbejder hårdt for at hjælpe vores startup talenter med at komme så langt som muligt med deres idé. 
 

KULTURSKABELSE

I samarbejde med AAUs forskellige afdelinger og regionale forretningspartnere, afslører  vi entreprenørskab som en attraktiv karriere. Genne konturudvikling, inspirerende events og startup pitches fra lokale startup hold er vi stærkt til stede på de mange studier på AAU.
 

UDVIKLING GENNEM UDDANNELSE

Detter er for dig som er researcher, instruktør eller del af AAUs study board med særlig interesse i at fremme entreprenørskab ved dit eget studie eller rundt på universitetet. i tæt samarbejde med dig hjælper vi med at udvikle valgfag, kurser og studieprogrammer med fokus på entreprenørskab, både lokalt og på tværs af dicipliner. 
 

WORKSHOPS

Hvis du er interesseret i innovation og entreprenørskab og If you are interested in Innovation and Entrepreneurship og gerne vil lære mere tilbyder vi gratis workshops i eftermiddagstimerne. Her er det muligt for både studerende og ansatte at tilegne sig skills i idéudvikling, Idévalidering, forretningsudvikling, pitching samt projekt management. Her møder du også andre med lignende interesser i innovation og entreprenørskab.
 

START-UP VEJLEDNING OG ACCELLERATION

Hvis du har en idé til en startup har vi altid døren åben. Vi tilbyder vejledning af startup hold, og hjælper de studerende med at forvandle deres projekter til virksomheder.  Hvis du er klar til at tage din idé til det næste niveau, tilbyder vi accellerationsprogrammer hvor du får adgang god vejledning, hjælp til at bygge dit hold, en arbejdsplads i vores inkubator, professionelle rådgivere og startup mentorere, samt forretningssamarbejdspartnere udenfor AAU. Vi hjælper desuden med soft funding. 

Hvad vi kan tilbyde

AAU Inkubator

Start-Up Programmet giver dig adgang til AAU Inkubatoren hvor du kan finde fly-in/fly-out kontorene, køkken, samt et uundværeligt netwærk af andre startups. 

Se mere om AAU Inkubator her. 

 

Forretningsudviklere

Når du er del af AAUs startup program vil du blive tildelt en forretningsudvikler som vil ghjælpe dig gennem startup processen. Vores forretningsudviklere er et erfarent team af entreprenører som står til rådighed i AAU Inkubatoren.
Mød vores forretningsudviklere her. 

 

Networking

Det største aktiv for enhver startup er networking. Gode netværker giver adgang til viden som eller kan være svar at få adgang til for nye entreprenanter. I Inkubatoren er networking en naturlig del af pakken. Gennem vores sociale og uddannende events rækker netwærket langt i erhvervslivet.

 

Mentorerne

Gennem en god mentor kan du booste din startup og din viden. for at få en mentor skal du kontakte en af SEAs forretningsudviklere. Denne service blev lanceret i Your og vores mentor team består af professionelle individer med unikke kompentancer.
Mød mentorene her!

 

Venture CUP

Deltagere i Startup progerammet opfordres til at deltage i Venture Cup, og forretningsudviklerne hjælper med at forbedre dine chancer for at vinde konkurrencen.
Læs mere om Venture Cup her!

Naviger SEA
Mere