COVID-19 SITUATIONEN: Vi står stadig til rådighed

På grund af stigning i Covid-19 smittetryk har vi nogle begrænsninger og ændringer i vores nuværende operationer:

Office hours:

Kontortid er i øjeblikket ikke tilgængelig, men vi vil meget gerne tale med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores inkubationsfaciliteter, AAU Startup Program, hvordan vi arbejder med startups, eller hvordan du kan blive mere iværksætter, skal du gå til denne side og bruge kontaktformularen: SEA Kontaktformular

Hvis du ønsker at tale med en bestemt forretningsudvikler, kan du finde deres kontaktoplysninger på denne side: SEA Forretningsudviklere

 

Vi beklager ulejligheden.

 

Med venlig hilsen,
Team SEA

Velkommen til AAU inkubatoren

Inkubatoren er et startup miljø for studenter på AAU. På Fibigerstræde 11 finder du åbne arbejdsstationer og mange andre studerende med passion for startups. Her kan du arbejde på din startup idé og få vejledning af vores dygtige business developers som altid er lige rundt om hjørnet. Inkubatoren er ikke kun et mødested for studerende med entreprenørskabsdrømme, men også omdrejningspunktet for iværksætteri aktiviteter på AAU.

AAU Inkubatoren afholder hvert år en serie af workshops, programmer samt sociale events, rettet mod at give dig den nødvendige videns base og de nødvendige skills til at udvikle din ide og starte din forrentning. Gennem vores events vil du lære at teste og validere forretningsideer, bygge stærke forretnings koncepter og lære hvordan du fører din forretning ud i livet.

Inkubatoren afholder to iværksætter programmer årligt, AAU Startup program og Innovativ Vækst. Hvis du  er en del af ét af disse programmer, er du automatisk også en AAU Startup Partner,  og du har mulighed for at benytte Inkubatorens arbejdsområder. Alle AAU Startup partners har direkte adgang til vores fly-in / fly-out area.

Kontorets åbningstider

kontortider

Inkubator er et start-community for studerende på AAU. I øjeblikket har vi 3 HUB'er, hver med deres egen inkubator. Nedenfor finder du alle HUB'er og deres kontortider.

Alle med forbindelser til AAU er velkomne til at komme ind på et indledende møde for at diskutere eventuelle spørgsmål i forbindelse med opstartaktiviteter. Uden for kontortiden skal du overveje nøje, om dine problemer kan vente til åbningstider, eller e-mail dem til en af forretningsudviklerne.

 

Adresse:

Fibigerstræde 11, 9220 Aalborg Øst - Rooms 35-38

Åbningstider:

Mandag - Torsdag. 09.00 - 15:00

Kontakterson:

Ivan Butler, ibu@adm.aau.dk, 99 40 71 86

 

ADRESSE:

Fredrik Bajers Vej 7E, 9220 Aalborg Øst - Room 2-101

ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag & Torsdag. 09:00 - 15:00

Kontaktperson:

Charlotte Villadsen, cvi@hst.aau.dk, 99 40 88 67

 

ADRESSE:

A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV - Room 2.008

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - Fredag. 09:00 - 15:00

Kontaktperson:

Jacob Lundberg, jalu@adm.aau.dk, 9940 8090

 

I øjeblikket har vi ingen HUB oprettet i Esbjerg, men vi har drop-in Office Hours første mandag i hver måned. Her tilbyder vi de samme tjenester og hjælp som HUB'erne tilbyder. Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, kan du skrive til Heidi Nørgaard Jensen her.

ADRESSE:

Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg - Room B319

Drop-in ÅBNINGSTIDER:

Første mandag i hver måned. 10:00 - 14:00. Forretningsudvikler: Heidi Nørgaard Jensen.

Kontaktperson:

Heidi Nørgaard Jensen, henj@adm.aau.dk, 2244 4560

 

Naviger Inkubatoren

Sådan holder du dig opdateret om startup-aktiviteter

SE VORES KOMMENDE EVENTS

SEA Events

 

FIND US PÅ VORES FACEBOOK SIDER!

SEA

AAU STARTUP SUPPORTERS 

AAU STARTUP PARTNERS

Kontakt os

Forretningsudvikler: 
HEIDI NØRGAARD JENSEN