Inkubator

Inkubatoren er et startup samfund for studenter på AAU. På Fibigerstræde 11, finder du et startup samfund og arbejdsstationer, hvor entreprenørerne har et sted at arbejde på deres startups og hvor vejledning altid er lige rundt om hjørnet. Det er ikke kun et mødested og et sted hvor elever med en entreprenør i maven kan komme, men et fokuspunkt for iværksætteri aktiviteter på AAU.

Lær mere!

Innovativ Vækst

Væksthus Nordjylland ”Innovativ Vækst for Nordjyske Vækst- og Vidensiværksættere”. Ordningen sætter rammerne for et 26-ugers intensivt læringsprogram, hvor du arbejder detaljeret med udvikling af din forretningsidé, modtager sparring fra professionelle fagfolk og udvikler kompetencer inden for virksomhedsopstart.

Learn more!

Entrepreneurial talent

Entrepreneurial talent holder jævnligt 3 workshops som er for all, der ønsker at vide mere om hvordan iværksætteri kan forbedre deres liv og karriere. Vores workshops er målrettet studerende, Ph.d.er og alumni.

Vores workshops er gratis for alle og kører 2 gange om året.

Læs mere om Entrepreneurial Talent her!

Erasmus for young entrepreneurs

Erasmus for Young Entrepreneurs er din chance for at lære alle de evner det kræver for at blive en succesfuld iværksætter.

Gennem udvekslingsprogrammet, vil du have mulighed for arbejde side om side med erfarne iværksættere i et andet land i den Europæiske Union, og derved lære gennem deres erfaringer og styrker dine evner som iværksætter.

Lær mere om Erasmus for Young Entrepreneurs her!

SEA ved København

Interesseret i iværksætteri og innovation på AAU København? Kontakt Tomas - top@adm.aau.dk

Støtte til iværksætteri på Aalborg Universitet (SEA) har været hjemmebase for iværksætteri på AAU siden 2003. Nu kommer vi endelig til København.

Lær mere